“Sve o muškarcima”

Kako izgleda muški svijet izvana, ali i iznutra opisao je autor Miro Gavran u kazališnoj komediji „Sve o muškarcima” koja je izvedena sinioć u kutinskom Domu kulture u organizaciji POU Kutina .  Tri odlična glumca, Vedran Komerički, Tomislav Krstanović i Rade Radolović razotkrili su muški svijet kroz nekoliko paralelnih priča koje se događaju u suvremenom Zagrebu. S likovima se može poistovjetiti svaki muškarac, kao što su se sa ženama poistovjetile žene u predstavi Gavranove supruge pod nazivom „Sve o ženama“.

Mladena Gavran, koja je prošle godine režirala “Sve o ženama”, prihvatila se režije i predstave “Sve o muškarcima”, odabravši za nositelje zahtjevnih uloga tri mlada nadarena glumca: Vedrana Komeričkog, Tomislava Krstanovića i Radu Radulovića.

Dinamična i komična predstava s naglaskom na brojne transformacije likova, glasova, dijalekata za glumce je sigurno bila veliki izazov i kako se činilo, u Kutini su uživali i glumci i publika. Hit uspješnica do sada je doživjela dvadesetak premijera u zemlji i inozemstvu, a kutinska publika momke je višekratno pozdravila aplauzom.