Sportski vikend 18. i 19. svibnja

Ovog vikenda nastavljaju se prvenstvena natjecanja nogometaša u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi te u sve tri županijske nogometne lige. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Kutinska Moslavina u nedjelju, 19. svibnja, gostuje u Odri kod istoimene momčadi. Moslavina je i dalje na pretposljednjem mjestu na tablici i bori se za opstanak u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi. Na gradskom stadionu u Kutini juniori Moslavine igraju u nedjelju protiv Volodera, a pioniri u subotu, 18. svibnja, protiv Lučkog.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu igraju na Husainu Vatrogasac i Radnik iz Majura, a u nedjelju u Osekovu Dinamo i Moslavac iz Popovače te u Voloderu Voloder i Sokol iz Velike Ludine.
I u Drugoj županijskoj ligi očekuju nas međusobni susreti moslavačkih klubova. U nedjelju se sastaju u Kutini Lokomotiva i Metalac iz Međurića, a u Gornjoj Jelenskoj Jelengrad i Mladost iz Repušnice koja je već osigurala plasman u Prvu županijsku ligu.
U Trećoj županijskoj ligi u subotu se sastaju u Kutini Matija Gubec i Ekonomik iz Donje Vlahiničke, a u nedjelju igraju u Potoku Sloga i Šartovac, u Ilovi Garić i Naftaplin iz Strušca, u Brinjanima Brinjani i Moslavina iz Donje Gračenice te u Jamaricama Dinamo i Dinamo iz Krča. Momčad kutinskog Matije Gubca je već osigurala naslov prvaka. Sve nogometne utakmice počinju u 17 i 30 sati. (I.G.)