Sportski vikend 11. i 12. svibnja

Ovog vikenda, 11. i 12. svibnja, igraju se redovna prvenstvena kola u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi i u sve tri županijske nogometne lige. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova.
Kutinska Moslavina u subotu, 11. svibnja, na Gradskom stadionu u Kutini dočekuje momčad Croatije iz Hrastja. Moslavina je na predzadnjem mjestu 4. hrvatske nogometne lige i bori se za opstanak. Stariji i mlađi pioniri Moslavine gostuju u nedjelju, 12. svibnja, u Zagrebu kod momčadi Kustošije. Juniori su ovog vikenda slobodni.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se sastaju u Majuru Radnik i Sokol iz Velike Ludine, u Topuskom Topusko i Voloder, u Sisku Metalac i Dinamo iz Osekova te na Husainu Vatrogasac i Lekenik. Prethodno je odigrana utakmica u Popovači gdje je Moslavac pobijedio Frankopana iz Galdova sa 5:1.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi vodeća Mladost iz Repušnice u subotu dočekuje Strug iz Bročica. U nedjelju još igraju u Međuriću Metalac i Jelengrad iz Gornje Jelenske te u Dvoru Podovi i Lokomotiva iz Kutine.
U Trećoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se u Donjoj Gračenici sastaju Moslavina i Dinamo iz Jamarica. U nedjelju igraju u Strušcu Naftaplin i Brinjani, u Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik i Garić iz Ilove, u Šartovcu Šartovac i Matija Gubec iz Kutine te u Banovoj Jarugi Strijelac i Sloga iz Potoka. Sve nogometne utakmice počinju u 17 sati. (I.G.)