Rezultati nogometnih utakmica 25. i 26. svibnja

Proteklog vikenda odigrana su redovna prvenstvena kola u natjecanjima nogometaša 4. hrvatske nogometne lige i u sve tri županijske nogometne lige. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Kutinska Moslavina gostovala je u Strmcu Samoborskom i protiv Save odigrala neriješeno, 3:3. Moslavina je sa 24 boda na 14. mjestu 4. hrvatske nogometne lige Središte. Idućeg vikenda igra se zadnje prvenstveno kolo. Moslavina u Kutini dočekuje momčad Samobora koja je posljednja na tablici. Prvenstvena utakmica pionira Moslavine protiv Lokomotive u Zagrebu odgođena je zbog primanja svete potvrde u kutinskoj župi pa će se odigrati u utorak, 28. svibnja.
U Prvoj županijskoj ligi Voloder je u Majuru od Radnika izgubio sa 6:2, a Sokol je u Velikoj Ludini poražen sa 0:1 od Banovca iz Gline. Sloga iz Jazavice je u Starom Grabovcu sa 2:0 pobijedila Dinamo iz Osekova. U Popovači je Moslavac sa 6:1 bio bolji od Pešćenice. U Budaševu je BSK sa 3:4 izgubio od Vatrogasca iz Husaina. Prva je Sloga sa 61, a prati je Vatrogasac sa 58 bodova.
U Drugoj županijskoj ligi u Gornjoj Jelenskoj Jelengrad i Strug iz Bročica su odigrali neriješeno, 2:2. Neriješeno je bilo i u Repušnici gdje su Mladost i Lokomotiva iz Kutine odigrali 1:1. Utakmica u Međuriću između Metalca i Zelenog Brijega iz Siska nije odigrana zbog nedolaska gostiju i vjerojatno će biti registrirana 3:0 u korist Metalca. Mladost iz Repušnice sa 62 boda već je osigurala naslov prvaka i plasman u Prvu županijsku ligu.
U Trećoj županijskoj nogometnoj ligi u Donjoj Gračenici je Moslavina sa 7:3 porazila Garića iz Ilove. U Krču je Dinamo sa 8:1 bio bolji od Brinjana. U Strušcu je Naftaplin izgubio od Matije Gupca iz Kutine sa 0:3. U Donjoj Vlahiničkoj je Ekonomik poražen sa 4:6 od Sloge iz Potoka dok je Šartovac sa 4:1 bio bolji od Strijelca iz Banove Jaruge. Naslov prvaka i plasman u Drugu županijsku ligu osigurao je Matija Gubec iz Kutine. (I.G.)