Rezultati nogometnih utakmica 11. i 12. svibnja

Proteklog vikenda odigrane su prvenstvene utakmice u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi i u tri županijske nogometne lige. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Kutinska Moslavina je na domaćem terenu porazila Croatiju iz Hrastja sa 2:1 te je i dalje na pretposljednjem mjestu 4. hrvatske nogometne lige Središte. Idućeg vikenda Moslavine gostuje u Odri kod istoimene ekipe. Ovog su vikenda nastupili i pioniri Moslavine. Na gostovanju u Zagrebu kod Kustošije, mlađi pioniri su poraženi sa 2:1, a stariji sa 2:0.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Sokol iz Velike Ludine je gostovao u Majuru i pobijedio Radnika sa 1:6. Voloder je gostovao u Topuskom te izgubio sa 4:1. Dinamo iz Osekova je na gostovanju u Sisku bio bolji od Metalaca sa 2:3, a Vatrogasac je u Husainu svladao Lekenika sa 6:1. Prethodno je odigrana utakmica između Moslavca i Frankopana rezultatom 5:1. I dalje vodi Sloga iz Jazavice sa 57 bodova.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Mladost je u Repušnici sa 5:1 bila bolja od Struga iz Bročica. U Međuriću je Metalac pobijedio Jelengrada iz Gornje Jelenske sa 3:0. U Dvoru su Podovi svladali kutinsku Lokomotivu sa 3:2. Na prvom mjestu je sa 61 bodom Mladost iz Repušnice sa koja je već osigurala plasman u Prvu županijsku ligu.
U Trećoj županijskoj nogometnoj ligi Moslavina je u Donjoj Gračenici pobijedila Dinamo iz Jamarica sa 7:1. U Strušcu je Naftaplin sa 5:0 bio bolji od Brinjana. U Donjoj Vlahiničkoj su Ekonomik i Garić iz Ilove odigrali neriješeno, 3:3. U Banovoj Jarugi je Strijelac sa 2:0 bio bolji od Sloge iz Potoka. Vodeći je Matija Gubec na gostovanju u Šartovcu pretrpio poraz od 2:1, ali je i dalje sa 42 boda na vrhu tablice.
Idućeg vikenda nastavlja se prvenstveno natjecanje u sve četiri lige. (I.G.)