Nogometni vikend

Ovog vikenda, 1. i 2. lipnja, igraju se redovna prvenstvena kola u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi te u sve tri županijske nogometne lige. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Kutinska Moslavina u subotu, 1. lipnja, na Gradskom stadionu u Kutini igra posljednju ovosezonsku utakmicu u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi Središte. Moslavina je sa 24 boda na 14. mjestu, a u goste joj dolazi posljednje plasirana momčad Samobora. Posljednju prvenstvenu utakmicu u ovoj sezoni u subotu igraju i pioniri Moslavine. U goste im dolaze vršnjaci Ilovca iz Karlovca.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se sastaju na Husainu Vatrogasac i TŠK 1932 iz Toplovca, u Novskoj Libertas i Moslavac iz Popovače, u Osekovu Dinamo i Topusko, u Galdovu Frankopan i Sokol iz Velike Ludine te u Glini Banovac i Voloder.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi, u nedjelju, 2. lipnja, igra se zadnje prvenstveno kolo, a sastaju se: u Lipovljanima Slavonac i Metalac iz Međurića, u Sisku Zeleni Brijeg i Mladost iz Repušnice te u Kutini Lokomotiva i Jelengrad iz Gornje Jelenske. Momčad Mladosti iz Repušnice već je osvojila prvo mjesto i plasman u Prvu županijsku nogometnu ligu.
U Trećoj županijskoj nogometnoj ligi u nedjelju se sastaju: u Kutini Matija Gubec i Moslavina iz Donje Gračenice, u Banovoj Jarugi Strijelac i Ekonomik iz Donje Vlahiničke, u Potoku Sloga i Naftaplin iz Strušca, u Ilovi Garić i Dinamo iz Kutine i u Brinjanima Brinjani i Dinamo iz Jamarica. Momčad Matije Gupca iz Kutine već je osigurala prvo mjesto i plasman u Drugu županijsku ligu. Sve nogometne utakmice počinju u 18 sati. (I.G.)