Uskrsna čestitka gradonačelnika Kutine

Gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić sugrađankama i sugrađanima Grada Kutine upućuje čestitku u povodu uskrsnih blagdana.

Drage sugrađanke i sugrađani,

U ozračju najvećega kršćanskog blagdana, kada se Krist žrtvovao za sve nas, pozvani smo biti bolji i odgovorniji ljudi, te drugima darivati više svoga vremena, pozornosti i ljubavi. Pogotovo danas, kada mnogi, pritisnuti svakodnevnim egzistencijalnim problemima, gube optimizam i u potrazi su za dodatnom pomoći i podrškom.

Kao gradonačelnik svih građana Grada Kutine pozivam Vas uz poruku nade, optimizma i ljubavi da svojim bližnjima u potrebi pomognete doživjeti radost obiteljskog zajedništva i sreće te da se u svima nama probudi želja za međusobnim razumijevanjem i praštanjem, za pravdom i mirom.

Djeci, koja su budućnost Grada Kutine, zajedničkim snagama stvorimo bolje uvjete za odrastanje i dajmo im ljubav roditelja, ali i zajednice u kojoj odrastaju kako bi poželjela ostati u svom gradu.

U tom duhu, povodom najvećeg kršćanskog blagdana u ime Grada Kutine i u svoje osobno ime svim vjernicima koji ga slave, želim sretan i blagoslovljen Uskrs.

                                                                                            Gradonačelnik

                                                                                       Zlatko Babić dipl. ing.