Sretan Uskrs!

U dogovoru s gradskim vlastima, gradonačelnikom Zlatkom Babićem i gospođom Renatom Vlahek, u srijedu 17. travnja djelatnici tvrtke Ziegler postavili su veliko uskrsno jaje na frekventnom kutinskom raskrižju.

Zajedničkim snagama, uz sugestiju komunalnog redara gđe Melite i gđe Renate, odabrano je idealno mjesto za postav. Šarenim uskrsnim jajetom, koje je oslikao djelatnik tvrtke Tomislav Hodak, tvrtka Ziegler željela je dati svoj doprinos blagdanskoj atmosferi grada.

Tvrtka Ziegler osnovana je 2000. godine u Zagrebu kao podružnica njemačkog poduzeća Albert Ziegler GmbH. Započela je s radom 2001. godine na zagrebačkoj lokaciji.

Članica je Ziegler grupe, jednog od vodećih proizvođača vatrogasnih vozila i opreme u svijetu, a od 2013. postala je dijelom globalne grupacije CIMC.

Kod osnutka Ziegler broji 32 zaposlenika, 2013. godine 67 zaposlenika, dok ih danas broji preko 280, sa stalnom tendencijom rasta i zapošljavanja.

Iste se 2013. godine u Zagrebu proizvelo 59 vozila, dok se samo tri godine kasnije, broj proizvedenih vozila povećao na 184.

U listopadu 2018. godine otvoren je i kutinski pogon u kojem je zaposleno 120 radnika.

Ovim se putem još jednom zahvaljujemo što je prihvaćena naša sugestija.

Želimo Vam radosne i mirne blagdane!

Foto: Ziegler