Sportski vikend 27. i 28. travnja

Ovog se vikenda igraju redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Rukometaši kutinske Moslavine u subotu, 27. travnja, u 18 sati u velikoj dvorani Sportskog centra u Kutini dočekuju Medvešćak iz Zagreba. Moslavina je trenutno na 4. mjestu Prve hrvatske rukometne lige Sjever.
Nogometaši kutinske Moslavine u nedjelju, 28. travnja, gostuju u Zaboku kod momčadi Mladosti. Moslavina se bori za opstanak u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi Središte.
Igraju se i prvenstvena kola u sve tri županijske nogometne lige. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. U Prvoj županijskoj ligi u subotu, 27. travnja, u Popovači se igra moslavački derbi između Moslavca i Volodera. Na Husainu se sastaju Vatrogasac i Pešćenica. U nedjelju, 28. travnja, u Budaševu igraju BSK i Dinamo iz Osekova, te u Starom Grabovcu Sloga iz Jazavice i Sokol iz Velike Ludine.
U Drugoj županijskoj ligi igraju u Međuriću Metalac i Strug iz Bročica, u Dvoru Podovi i Mladost iz Repušnice, u Petrinji Češko Selo i Jelengrad iz Gornje Jelenske te u Rajiću Sokol i Lokomotiva iz Kutine.
U Trećoj županijskoj ligi u nedjelju, 28. travnja, igraju u Strušcu Naftaplin i Dinamo iz Krča, u Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik i Dinamo iz Jamarica, u Šartovcu Šartovac i Brinjani, u Banovoj Jarugi Strijelac i Garić iz Ilove te u Potoku Sloga i Matija Gubec iz Kutine. Sve nogometne utakmice počinju u 16 i 30 sati. (I.G.)