Rezultati utakmica u županijskim nogometnim ligama

Proteklog vikenda igrale su se prvenstvene utakmice u sve tri županijske nogometne lige dok je kutinska Moslavina, zbog praznika, odigrala svoju utakmicu još u četvrtak, 18. travnja, u kojoj je na domaćem terenu poražena od momčadi Zeline iz Svetog Ivana Zeline sa 0:3. Slijedeću utakmicu u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi Moslavina igra u nedjelju, 28. travnja, u Zaboku protiv Mladosti. Zbog školskih praznika pioniri kutinske Moslavine će u srijedu, 24. travnja, odigrati prvenstvene utakmice protiv vršnjaka iz NK Trnje iz Zagreba.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Dinamo je u Osekovu poražen od Vatrogasca iz Husaina sa 0:3. Voloder je sa 4:1 pobijedio Metalca iz Siska, a u Velikoj Ludini je Sokol sa 2:1 bio bolji od Moslavca iz Popovače. Prva na tablici je Sloga iz Jazavice, a prati je Vatrogasac iz Husaina.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Mladost je u Repušnici sa 2:1 pobijedila Češko Selo iz Petrinje i zadržala prvo mjesto na tablici. U Kutini su Lokomotiva i Sunjski iz Sunjske Grede igrali neriješeno, 1:1. U Gornjoj Jelenskoj je Jelengrad izgubio sa 1:6 od Sokola iz Rajića, a Metalac je u Međuriću poražen od momčadi Podovi iz Dvora sa 2:3.
U Trećoj županijskoj nogometnoj ligi Garić je u Ilovi poražen od Sloge iz Potoka sa 0:1. Brinjani su izgubili od Strijelca iz Banove Jaruge sa 3:6. Dinamo je u Jamaricama odigrao neriješeno, 0:0, sa Šartovcem. U Krču je Dinamo poražen sa 1:2 od Ekonomika iz Donje Vlahiničke. U Donjoj Gračenici je Moslavina izgubila od Naftaplina iz Strušca sa 1:2. Matija Gubec iz Kutine je bio slobodan, ali je i dalje vodeća momčad na tablici s velikim izgledima da se plasira u Drugu županijsku nogometnu ligu. (I.G.)