Rezultati rukometaša i nogometaša

Proteklog vikenda, 6. i 7. travnja, odigrana su redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Rukometaši kutinske Moslavine nastavljaju pobjednički niz u proljetnom dijelu prvenstva. U subotu su u Kutini porazili momčad Preloga sa 32:22 i sada sa 31 bodom zauzimaju 3. mjestu na tablici Prve hrvatske rukometne lige Sjever.
Nogometaši kutinske Moslavine u subotu su bili domaćini momčadi Vrapča iz Zagreba i doživjeli uvjerljivi poraz od 1:7. Vrapče je vodeća momčad na tablici 4. hrvatske nogometne lige Središte dok je Moslavina na pretposljednjem mjestu. Prvenstvene utakmice su igrali mlađi i stariji pioniri Moslavine protiv vršnjaka iz Karlovca. Mlađi su pobijedili sa 1:0, a stariji sa 4:0.
Odigrane su i prvenstvene utakmice u sve tri županijske nogometne lige. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. U Prvoj županijskoj ligi Dinamo je u Osekovu pobijedio Libertasa iz Novske sa 3:1. Banovac je u Glini bio bolji od Vatrogasca iz Husaina sa 2:1. Voloder je sa 4:0 svladao BSK-a iz Budaševa. U Velikoj Ludini je Sokol sa 1:2 izgubio od TŠK-a 1932 iz Topolovca. Vodeća momčad na tablici, Sloga iz Jazavice, pobijedila je u Starom Grabovcu Moslavca iz Popovače sa 2:1.
U Drugoj županijskoj ligi je Mladost u Repušnici pobijedila Sunjskog iz Sunjske Grede sa 3:0 te je i dalje vodeća na tablici. Lokomotiva je u Kutini izgubila od Une Mladosti sa 1:5. Jelengrad je u Gornjoj Jelenskoj sa 5:2 porazio Croatiju iz Stare Subocke, a Metalac je u Međuriću sa 4:2 bio bolji od Sokola iz Rajića.
U Trećoj županijskoj nogometnoj ligi Brinjani su sa 0:9 izgubili od Matije Gupca iz Kutine koji je i dalje vodeći na tablici. U Donjoj Gračenici su Moslavina i Šartovac igrali neodlučeno, 1:1. U Jamaricama je Dinamo sa 1:4 izgubio od Sloge iz Potoka, a u Krču je Dinamo sa 1:3 poražen od Strijelca iz Banove Jaruge. U Strušcu su Naftaplin i Ekonomik iz Donje Vlahiničke igrali neriješeno, 1:1. (I.G.)