29. obljetnica osnivanja HDZ-a u Popovači

HDZ je u Popovači prije 29 godina krenu u borbu za neovisnu i slobodnu Hrvatsku, a 1993. je osnovao i vodio Grad Popovaču. Na prošlim lokalnim izborima, HDZ je ponovo preuzeo čelno mjesto u Popovači i preuzeo odgovornost. Rekao je to Roman Rosavec, predsjednik HDZ-a Popovača na obilježavanju obljetnice osnivanja ogranka stranke u Popovači.

„Možda smo mogli i bolje u proteklom razdoblju, ali odgovorit ćemo svim izazovima, jer u aktivnosti HDZ-a uključuje se sve više mladih i mladež HDZ-a donijela je novu energiju.“, istaknuo je predsjednik HDZ-a Popovača Roman Rosavec.

Roman Rosavec, predsjednik HDZ-a Popovača

HDZ Popovača izuzetno dobro surađuje sa Vadom RH i SMŽ kojima je cilj ravnomjeran razvoj svih dijelova županije i Hrvatske pa tako daju i snažnu potporu razvojnim projektima HDZ-a Popovača za dobrobit Grada Popovače i svih građana, rekao je Roman Rosavec.

Roman Rosavec, predsjednik HDZ-a Popovača

Ivanka Roksandić, predsjednica Zajednica žena HDZ-a SMŽ čestitala je ogranku u Popovači obljetnicu te je dodala kako HDZ Popovača ima podršku žena za sve svoje projekte te je naglasila važnost uključivanja žena u rad HDZ-a.

Ivanka Roksandić, predsjednica Zajednice žena HDZ-a SMŽ

Ivo Žinić, predsjednik HDZ-a SMŽ čestitao je obljetnicu osnivanja HDZ-u Popovača u ime predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića čiji je bio izaslanik na svečanosti. Ivo Žinić, kao predsjednik županijske organizacije izrazio je zadovoljstvo suradnjom s Vladom RH čije su Odluke i mjere dale rezultate i u razvoju Popovače.

Ivo Žinić, rekao je kako i dalje očekuje dobru suradnju i nove uspjehe HDZ u suradnji HDZ-a Popovače, Županije i Vlade RH.

Ivo Žinić, predsjednik HDZ-a SMŽ

Predsjednik HDZ-a SMŽ najavio je kako će u Popovači uskoro u Ravniku biti uređen odjel bolnice Popovače te se tamo planira uređenje i Dječje poliklinke.

Na kraju obilježavanja obljetnice osnivanja ogranka HDZ-a u Popovači poručeno je kako će HDZ odgovoriti svim izazovima te kreće u nove pobjede na skorim Europskim izborima te na parlamentarnim i lokalnim izborima na kojima očekuju pobjedu u Popovači.