Moslavačka bajka i Život u kutiji za kekse u Noći kazališta POU Kutina

POU Kutina u Noći kazališta priredilo je za posjetitelje dvije predstave u vlasttoj produkciji. Riječ je o premijerama predstava Moslavačka bajka o vili kutinskoj koju je priredila prof. Tijana Gvozdenović a koja opisuje kao što samo ime kaže priču o Moslavini kroz, romantiku, glazbu i ples.

Druga premijera u noći kazališta bila je predstava Anje Sokol “Život u kutiji za kekse”  čija je autorica i glavna glumica mlada Anja Sokol.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Anju smo dodsad imali priike gledati više puta i u raznim prilikama na daskama kutinskog Doma kulture, jer Anja voli kazalište, pjesmu, ples, mjuzikl. “Vidi sve što očima ne možeš i čini sve za što budan nemaš snage”, poručuje svojim hrabrim nastupom Anja Sokol. Svojim izvedbama autorica upućuje mlade da budu svoji, da se ne srame biit drugačiji, jer svaki je čovjek jedinstven i upravo na osvještavanju takvih misli treba raditi.  Ona je upravo takva i to nam je pokazala kroz sve scenske oblike, glumu, pjesmu i ples, što je vrlo zahtjevna forma scenskog izražavanja. Redateljica predstave je Sanja Horvat Sokol, svjetlo potpisuje Andrej Philips, a zvuk Hrvoje Tomac i Kristijan Šnajder. “Život u kutiji za kekse” nakon premijere ima potencijala za gostovanja i u drugim gradovima što će se zasigurno i dogoditi.