Izložba ručnih radova Udruge umirovljenika Petrokemije

 Udruga umirovljenika Petrokemije uz Dan Grada Kutine tradicionalno organizira Izložbu ručnih radova svojih članova.

Branko Straga, predsjednik Udruge istaknuo je kako je ovo doprinos najstarjih Kutinčani obilježavanju Dana grada. “U mirovni smo, ali smo aktivni. Ovdje se može vidjeti dio onog što rade naše članovi.” Udruga umirovljenika Petrokemije svojim se aktivnostima ističe u životu lokalne zajednice u Kutini koju su gradili i sada svojim aktivnostima žele podići razinu kvalitete življenja umirovljenika.

Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić čestitao je Udruzi na izložbi te je zahvalio svim članovima na njihovom doprinosu u razvoju Kutine i na izložbi koju su priredili. “Sad kad ste u mirovinu, molim vas da se više posvetite sebi. Puno ste toga dali svima nama i našem Gradu. Drago nam je da ste i dalje aktivni u društvenom i javnom životu grada, a mi mlađi nastojat ćemo da unaprijedimo kvalitetu životu svih Kutinčana i vas umirovljenika.”, poručio je gradonačelnik

Uz članove Udruge svoje su ručne radove na izložbi predstavili Udruga invalida rada i Udruga slijepih i slabovidnih osoba Grada Kutine i dijela SMŽ. U programu otvorenja izložbe nastupio je Zbor udruge umirovljenika Petrokemije Kutina.