Povratak izvornim vrijednostima liberalne ideje

Radni sastanak HSLS-a Kutina, s Dariom Hrebakom, zamjenikom predsjednikom HSLS-a i kandidatom za predsjednika stranke


Liberalna ideja razvodnila se u nekoliko stranaka i nije prepoznatljiva. Stari model se potrošio i potreban je redizajn liberalne ideje i HSLS-a, kao prve liberalne stranke u Hrvatskoj. Istaknuto je to nakon sastanka Daria Hrebaka, zamjenika predsjednika HSLS-a i gradonačelnika Bjelovara sa vodstvom HSLS-a Kutina.

Dario Hrebak, zamjenik predsjednika HSLS-a i gradonačelnik Bjelovara

 Dario Hrebak mladi je i uspješni gradonačelnik Bjelovara, koji je iznenadio pobjedom na lokalnim izborima te je pokazao da HSLS može uspješno voditi Bjelovar bez podrške velikih stranaka. Aktualni predsjednik HSLS-a najavio je kako se više neće kandidirati na izborima za predsjednika stranke. Dario Hrebak HSLS-u se nametnuo kao kandidat za predsjednika, a on kaže kako je spreman prihvatiti izazov i biti predsjednik stranke te se zalaže za redizajn stranke te redizajn liberalne ideje povratkom izvornim načelima liberalizma te se zalaže za dosljednost i autentičnost u vođenju grada i u radu HSLS-a.

Dario HREBAK

U vrlo kratkom vremenu od preuzimanja dužnosti gradonačelnika Bjelovara grad je doživio preporod. Sa začelja liste Bjelovar se svrstao u 10 vodećih hrvatskih gradova po povlačenju novca iz EU fondova. „Uz sredstva iz gradskog proračuna, sa sredstva iz EU fondova imamo 4 puta više novca za projekte u gradu Bjelovara.“, rekao je Dario Hrebak.

Dario HREBAK

Grad Bjelovar je tax free grad za investitore u gospodarstvo, Bjelovarski doručak, grad bez papira te efikasna gradska uprava neki su od uspjeha kojima se Bjelovar i njegov gradonačelnik ističu kao dobar primjer u Hrvatskoj. Ta iskustva mogu se prenijeti i u Grad Kutinu, rekao je Davor Kljakić, predsjednik kutinskog HSLS-a govoreći zašto je organiziran sasstanak sa zamejnikom predsjednika HSLS-a i gradonačelnikom Bjelovara.

Davor Kljakić, predsjednik HSLS-a Kutina

Davor KLJAKIĆ

Dario Hrebak želi vratiti povjerenje birača liberalnoj ideji i spreman je prihvatiti izazov vođenja HSLS-a. „Ako možemo u Bjelovaru, možemo i na državnoj razini.“, poručio je kandidat za predsjednika HSLS-a.

Dario Hrebak, kandidat za predsjednika HSLS-a

 Davor HREBAK

Liberalna ideja i HSLS potrebni su hrvatskoj politici i uz dosljedan i učinkovit rad može se vratiti povjerenje birača, zaključeno je na kraju sastanka kutinskog HSLS-a i Daria Hrebaka, zamjenika predsjendika HSLS-a.