Maja i Bruno Šimleša u kutinskoj Knjižnici

Knjižnica i čitaonica Kutina i ove jeseni obogaćuje kulturni život grada. Tako su jučerašnji kutinski gosti bili poznati bračni par Šimleša.

Maja Šimleša pomovirala je dječju slikovnicu „Suli u avanturi“ a predstavila ju je kako djeci, tako i odraslim u Knjižnici i čitaonici Kutina. Zanimljivu priču o žirafi Suli koja traži prijatelje Maja je pročitala uz pomoć kćeri Anabele i njene prijateljice, Kutinčanke Hane. Mnoštvo pitanja, odgovora i prijedloga prštalo je iz publike i na kraju smo naučili o prijateljstvu, pomaganju, bontonu…

 

Večer je nastavljena predstavljanjem knjige „Istine i laži o ljubavi“ Brune Šimleše. Gosta je toplo pozdravila ravnateljica kutinske Knjižnice Suzana Pomper, koja se morala pobrinuti za stolicu više.

Neki su na kraju ostali stajati, ali nitko nije odustajao od popularnog autora. «Zanimljiv, kao i uvijek, Bruno nas je nasmijao, „dao nam misliti“ o stvarima, osjećajima, odnosima i koječemu što nas muči, a nismo se usudili pitati» zaključila je ravnateljica Knjižnice, Suzana Pomper. Događaju je prisustvovao i gradonačelnik Zlatko Babić.