Prijem za NAJ sportaše

Školski sportski savez Grada Kutine organizirao je prijem za naj sportaše u školskoj godini 2017/2018. Dodjele nagrada mladim sportašima i njihovim mentorima održane su jučer na kutinskom bazenu.

 

 

Prema odluci nagrađuju se učenici i voditelji koji su osvojili:

 1. a) mjesto na županijskoj razini
 2. b)prva tri mjesta  na poludržavnoj razini
 3. c)prva tri mjesta  na državnoj razini  ako se ekipa plasirala s poludržavnog natjecanja
 4. d)prvih pet mjesta na državnoj razini ako se ekipa plasirala sa županijskog natjecanja
 5. e) mjesto na županijskoj ili prva tri mjesta na poludržavnoj ili državnoj razini u atletskim disciplinama (pojedinačno) 
   

   

  Predsjednica Školskog sportskog Saveza Kutine Jasminka Molnar pozdravila je u Kutini goste sa županijske razine Školskog sportskog saveza, predsjednika Josipa Šimunovića i  tajnicu Ljiljanu Garvranović.
  Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić svim mladim sportašima Kutine i njihovim mentorima poželio je puno uspjeha u daljnjem radu i nadolazećim sportskim izazovima, te je zajedno sa svojim zamjenikom Damirom Markušem dodijelio nagrade i priznanja najboljim sportašima među kojima je 114 djece i mladih. Treba reći da danas nije lako uskladiti brojne školske obaveze i sport, tako da treniranje i dobar uspjeh u školi koji većina nagrađenih sportaša također ima, zahtijeva velik trud i odricanje i time su njihove nagrade i uspjesi još veći.  Uz simbolične nagrade najuspješniji na državnoj razini dobili su 100% subvencioniranu sezonsku kartu za bazen, dok su svi ostali dobili djelomično subvencioniranu sezonsku kartu.