Kutinski bazen otvoren za kupanje

Usprkos trenutno prohladnom vremenu, danas je otvoren kutinski bazen čija će sezona kupanja trajati do 15. kolovoza. Ravnatelj Sportskog centra Kutina Marcel Vučetić najavio je kako je bazen spreman za novu sezonu, uz nove sadržaje i stare cijene ulaznice koje se nisu mijenjale od prošle godine.

„Što se tiče same logistike, sve smo napravili da i ove godine naši posjetitelji budu zadovoljni. Od sadržaja posjetitelji mogu očekivati razne sportske igre koje uključuju disciplinu plivanja, ronjenja, raznih tehnika skakanja u vodu te vaterpola. Naši najmlađi posjetitelji moći će uživati na malom bazenu  uz uređeno dječje igralište, a za one nešto starije nalaze se i sprave za tjelovježbu“, istaknuo je Marcel Vučetić, ravnatelj Sportskog centra Kutina.

„Grad Kutina je osigurao sve tehničke uvjete kako bi Gradski bazen dobio dozvolu za rad, jer ova uistinu prekrasna lokacija mora postati trajna odrednica gdje će se građanke i građani moći rekreirati u bilo kojem obliku sportskih aktivnosti. Rekonstrukcija bazena je svakako nužna i moramo uložiti dosta financijskih sredstava kako bismo uspješno modernizirali bazen kojim bismo u budućnosti privukli i posjetitelje izvan našeg grada“, istaknuo je gradonačelnik Zlatko Babić.
Škola plivanja je popunjena, te s edukacijom započinje 21.lipnja po cijeni od 150 kuna. Sezona kupanja će trajati do 15. kolovoza ove godine.