Ispraćaj maturanata Tehničke škole

Tehnička škola Kutina danas je ispratila generaciju maturanata koju je ravnatelj škole Ante Dževlan ocjenio posebno uspješnom, poželjevši im svu sreću u nastavku daljnjeg života i školovanja. «Nadam se da ćete svi vi koji želite studirati upisati željene fakultete, a oni koji žele naći posao u tome i uspjeti. Ovo je za vas korak u novi život u kojemu vam želim puno uspjeha, te se nadam da ćete se s radošću sjećati i navraćati u ovu školu», rekao je ravnatelj škole pri dodjeli svjedodžbi i priznanja.

Ovom prilikom dodijeljene su i nagrade učenicima i njihovim mentorima za uspjehe na državnoj i županijskoj razini, što je svakako doprinos ugledu Tehničke škole Kutina koja je postala prepoznatljiva i na širem području.

Učenicima su se obratili i zamjenik gradonačelnika Kutine Damir Markuš, te zamjenik župana Sisačko moslavačke županije Roman Rosavec.

Rosavec je u svom obraćanju maturantima poželio puno uspjeha pri daljnjem školovanju i pronalaženju posla, uz poziv mladima na ostanak u Hrvatskoj. Kako je rekao, mladi bi trebali naći motiva da ostanu u Hrvatskoj koja treba mladu generaciju koja će očuvati teško stečeno nasljeđe u Domovinskom ratu.

Svjedodžbe i nagrade učenicima i mentorima uz ravnatelja škole Antu Dževlana podijelio je i zamjenik župana, a svečanom ispraćaju maturanata nazočili su i profesori Tehničke škole koji su dali sve od sebe kako bi maturantima pružili što bolje obrazovanje, nekima kao završnu stepenicu, a nekima kao kvalitetan početak za daljnje obrazovanje.