Samostalni nastup sjajne Inge Potnar

U kutinskom Domu kulture, u organizaciji POU Kutina, održan je prvi samostalni koncert Inge Potnar.
Mlada kutinska glazbena nada polaznica je OGŠ Borisa Papandopula, a uz violinu koju vrlo uspješno pohađa kod prof. Oksane Schneider, Inga Potnar i izvrsno pjeva što je pokazala i na sinoćnjoj priredbi.

Koncert su otvorile Inga i njezina profesorica izvedbom Bachovog djela, a nastavljen je zajedničkim izvedbama Inge i njezinih gostiju, mahom profesora glazbe: Lorene Alpeza, Bernarda Štancla, Valentine Mravlinčić i Frana Leboša.

Njezin kolega Matija Dragojlović, također uspješan učenik OGŠ Borisa Papanopula uz Ingu zasvirao je s Tomislavom Horvatom, dok je kraj priredbe završen nastupom Inge i ženske vokalne skupine SiDone uz voditeljicu prof. Jelenu Butinu, koje su zajednički izvele nekoliko skladbi.

Inga Potnar i ovaj je puta dokazala da za nju nema prepreka kada je u pitanju glazba, a njezin talent plijenio je pažnju posjetitelja.

Cijelo vrijeme Inginog glazbenog stasanja pratila ju je i podržavala prof. Oksana Schneider koja je osmislila i ovaj program, te Ingu na kraju koncerta ispratila emotivnim govorom podrške u njezinom budućem glazbenom razvoju.

Na tom putu Inga ima potporu unutar svoje obitelji, ali i građana Kutine koji su prepoznali njezin talent, posvećenost i ljubav prema glazbi. Uspješan koncert mlade Inge Potnar pratio je i gradonačelnik Kutine Zlatko Babić, te zamjenik župana SMŽ, Roman Rosavec.