Rezultati nogometnih utakmica

Proteklog vikenda odigrano je prvo kolo prvenstvenih natjecanja u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi, Središte Zagreb, te u Prvoj i Drugoj županijskoj nogometnoj ligi. Izdvajamo rezultate moslavačkih klubova s kutinskog područja. Kutinska je Moslavina gostovala u Laduču kod momčadi Sutle i uvjerljivo pobijedila s 0:3. Već u srijedu, 31. kolovoza, u 16 i 30 sati Moslavina na gradskom stadionu u Kutini igra kup-utakmicu protiv „Međimurja“ iz Čakovca. Juniori i kadeti Moslavine bili su domaćini momčadi Vrapča iz Zagreba. Juniori su pobijedili sa 4:0, a kadeti su izgubili s 0:1.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Moslavac je u Popovači porazio Dinamo iz Odre sa 4:0. U Velikoj Ludini Sokol je također s 4:0 pobijedio Sokola iz Rajića. Na Husainu je Vatrogasac bio bolji od Sunjskog iz Sunje s 3:2. U Gornjoj Jelenskoj je Jelengrad s 2:4 izgubio od Volodera.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u Donjoj Vlahiničkoj su Ekonomik i Strijelac igrali neriješeno, 2:2. Neriješeno su, 1:1, odigrali u Kutini Matija Gubec i Sloga iz Potoka dok je Lokomotiva sa 4:0 pobijedila Moslavinu iz Donje Gračenice. U Međuriću je Metalac s visokih 15:0 pobijedio Dinama iz Osekova. U Strušcu je Naftaplin sa 4:1 bio bolji od Dinama iz Jamarica. U Ilovi je Garić izgubio od Mladosti iz Gornje Gračenice s 1:5. U Repušnici su Mladost i Šartovac odigrali neriješeno, 2:2. Prvenstvena se natjecanja nastavljaju idućeg vikenda.