Na unutarstranačkim izborima Jasminka Molnar izabrana za predsjednicu SDP-a Kutina

Unutarstranački izbori u SDP-u održani su u subotu, 12.12.2020. godine u Gradu Kutini i Sisačko-moslavačkoj županiji, članice i članovi stranke s pravom glasa, po načelu jedan član – jedan glas, izabrali su predsjednicu i potpredsjednike Gradske organizacije SDP-a Kutina, članove Gradskog odbora i tijela SDP-a SMŽ.
Za predsjednicu Gradske organizacije SDP-a Kutina izabrana je Jasminka Molnar. Potpredsjednici su Perica Žarko i Nebojša Vidaković a članovi Gradskog odbora SDP-a Kutina: Dara Bursik, Barbara Mihaljević, Vedran Bohatka, Zlatko Stjepanek, Drago Šivak, Ivan Labaš, Gordana Ivaštinović, Maja Podoljnjak, Jaroslav Šoufek, Željko Nikolić, Josip Cerovec i Marina Vuković Rast. Na konstituirajućem sastanku Gradskog odbora održanom 16.12. za tajnicu je izabrana Dara Bursik. Unutarstranački izbori održani su u skladu s epidemiološkim mjerama.

Javnosti se priopćenjem obratila Jasminka Molnar:

Postala sam predsjednica SDP-a Kutina i ovim putem se zahvaljujem svim biračima na podršci. Obvezala sam se, ali to i želim, intenzivno se posvetiti razvoju ove gradske organizacije, zajedno sa izabranim potpredsjednicima i članovima Gradskog odbora SDP-a Kutina. Imamo volju i iskrenu namjeru podići organiziranost najjače oporbene stranke na dostojnu razinu kakvu Kutina zaslužuje. Nećemo se služiti zakulisnim igrama, već isključivo radom, trudom i otvoreno prema svakome tko poštuje ovakav način rada. Znam da je građanima dosta politike jer ona nije kakvom bi trebala biti, ali moramo se potruditi i pokazati da ona ipak može biti drugačija i da se na politiku može gledati iz drugog, svjetlijeg ugla. Ona se ne smije zasnivati na dominaciji, lukavstvu i laži, već na stvaranju zajedničkog svijeta ljudi koji žele pravedniji sustav.“