Božićni sajam – online

Turistička zajednica u sklopu Zimske čarolije 2020. organizira virtualni Božićni sajam. Građane je zanimalo i što to konkretno znači, a pojasnila je direktorica TZ Grada Kutine, Ivana Grdić:
  „To znači da će se Božićni sajam održati na način da će Turistička zajednica na svojim stranicama prezentirati sve izlagače koji to žele i koji im se jave, kako bi im izašli u susret u smislu promidžbe njihovih proizvoda. Ovo je teška godina za male obrtnike i pružamo im priliku da na ovaj način promoviraju svoje proizvode potencijalnim kupcima koji ih mogu kontaktirati i upravo kod njih nabaviti božićne poklone kao što se to nekada radilo na Božićnim sajmovima uživo na trgu“.
  Ovim putem Turistička zajednica grada Kutine poziva sve proizvođače domaćih proizvoda, suvenira, rukotvorina s područja Moslavine, da se prijave na sudjelovanje u sklopu Virtualnog Božićnog sajma u Kutini. Prijaviti se mogu na e-mail marketing@turizam-kutina.hr na način da dostave kratak tekst o svojoj ponudi, nekoliko fotografija te ispunjenu prijavnicu koju mogu preuzeti na sljedećoj poveznici:
https://www.turizam-kutina.hr/…/Dokumenti-i…/Prijavnice

Za sva dodatna pitanja se možete javiti putem telefona 044 681 004 ili putem e-maila marketing@turizam-kutina.hr .