19. FANI – uz poštivanje epidemioloških mjera

 Pučko otvoreno učilište Kutina od 1.- 4. listopada organiziralo je 19. FANI – Festival alternativnog i nezavisnog izričaja.
 U sklopu FANI-ja ove godine organizirali su zanimljive događaje koji su se održali uglavnom na otvorenom, te ih je na sreću vrijeme dobro poslužilo, uz poštivanje svih epidemioloških mjera.
FANI je otvorio prikaz dokumentarnog filma “GIMME DANGER”, priča o grupi The Stooges.

Nastavljen je koncertom na otvorenoj pozornici ispred POU Kutina gdje je nastupio „KUĆNI SESSION BAND“ u satavu Dalibor Prochazka- Jasenko Horvat- Dario Horvat.

U nastavku je nastupila “COTA G4“ Duo Marko Osmanović i Dinko Likar uz poznate hitove popularnih rock bendova.


  Izvedena je i predstava “Sve četiri za jedno. Na rubu dodira i kaosa.” Novi je to rad plesne umjetnice Ane Kreitmeyer nastao je suradnji s izvođačicama Petrom Chelfi, Ivanom Pavlović i Martinom Tomić, a bavi se idejom koreografije kao zajedničkog mjesta susreta.

U klubu Arcusu promoviran je podcast o kutinskim bendovima i tribina o kutinskoj alternativnoj glazbenoj sceni u suradnji s kutinskim udrugama mladih uz poseban doprinos udruge @Oko društva
 Ulaz na sva događanja je bio besplatan, a Festival je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.