Završetak nogometnih natjecanja

Ovog vikenda igraju se zadnja prvenstvena kola u natjecanjima nogometaša Prve i Treće županijske lige. Nogometaši Druge županijske lige završili su natjecanje proteklog vikenda, a naslov prvaka osvojila je Mladost iz Repušnice. Natjecanje je okončala i kutinska Moslavina izborivši ostanak u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi. U subotu, 8. lipnja, Moslavina igra revijalnu utakmicu protiv svojih bivših nogometaša koji su se nekada natjecali u Drugoj hrvatskoj ligi. Tom utakmicom ujedno se nastavlja obilježavanje 100. obljetnice kutinske Moslavine, najstarijeg nogometnog kluba na kutinskom području.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi sve utakmice igraju se u subotu, 8. lipnja. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. U Voloderu se sastaju Voloder i Frankopan iz Galdova, u Velikoj Ludini Sokol i Dinamo iz Osekova, u Popovači Moslavac i Lekenik te u Sisku Metalac i Vatrogasac iz Husaina. Naslov prvaka već je osigurala Sloga iz Jazavice.
U Trećoj županijskoj nogometnoj ligi sastaju se u Donjoj Gračenici Moslavina i Sloga iz Potoka, u Jamaricama Dinamo i Garić iz Ilove, u Krču Dinamo i Matija Gubec iz Kutine, u Strušcu Naftaplin i Strijelac iz Banove Jaruge te u Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik i Šartovac. Momčad Matije Gupca iz Kutine već je osigurala naslov prvaka. Sve nogometne utakmice počinju u 18 sati. (I.G.)