Šaranski kup hrvatskih branitelja

U Kutini, na jezeru Bajer danas je svečano otvoreno tradicionalni Šaranski kup hrvatskih branitelja i invalida Domovinskog rata što ga organiziraju ŠRK Amur Petrokemija.
U slijedeća tri dana na jezeru Ilova u ribolovu će se natjecati 22 ekipe hrvatskih branitelja iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine po pravilu ulovi i pusti.
Sve sudionike i dobar ulov u ime organizatora zaželjeli su Dubravko Turjak, predsjednik ŠRK Amur Petrokemija, Stjepan Hrastnik, predsjednik UDVDR SMŽ, Marko Klasan u ime predsjednika HVIDRA-e Kutina i Robert Kolenc u ime gradonačelnika Kutin.
Sudionici ovog Šaranskog kupa izrazili su zadovoljstvo i zahvalili kutinskim braniteljima i ribičim što nastavljaju tradiciju Šaranskog kupa za braniteljE. „Važno nam je da se ponovno susretnemo i provedemo tri dana zajedno. Uz to i na ovaj način pronosimo vrijednosti i čuvamo uspomenu na Domovinski rat.“, poručili su sudionici Šaranskog kupa za branitelje u Kutini.
Organizator i sudionici natjecanja pozivaju građane da dođu na Ilovsko jezero, radi razgovora i prijateljskog druženja. Šaranski kup završava u nedjelju.