Učenički dom obilježio 63 godine rada

Učenički dom Kutina svečano je obilježio 63. obljetnicu postojanja i djelovanja Doma. Program je upriličen u prostorima Arcus kluba POU Kutina. Učenici su kroz program prikazali retrospektivu svih aktivnosti i događanja tijekom protekle školske godine.

Posebnom prezentacijom ravnateljica Učeničkog doma Vesna Vuković, prikazala je kako se Dom mijenjao kroz godine. Program su obogatile izvedbe glazbene i dramsko-recitatorske skupine. Posebnu glazbenu točku pripremila je jedna učenica doma sa svojim ocem, uz a capella izvedbu pjesme „Oko jedne hiže“ kojom su ganuli sve prisutne goste i učenike. Ravnateljica je prigodnim poklonima nagradila sve učenike koji su na ovogodišnjoj Regionalnoj domijadi u Garešnici ostvarili zapažene rezultate.

Programu su između ostalih prisustvovali Robertina Štajdohar, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport, mlade i civilno društvo Sisačko-moslavačke županije, Kornelija Marošević, zamjenica pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti, socijalnu skrb i civilno društvo, te ostali  ravnatelji kutinskih i sudjednih škola.