Izložba slika s 1. likovne kolonije POU Kutina

Uz Dan grada Kutine u Arcus klubu otvorena je Izložba slika s I. Likovne kolonije Pučkog otvorenog učilišta što je održana ovog proljeća. „Ideja za koloniju nastala je spontano u razgovor s kutinskim slikarom Želimirom Šiškom. Cilj je bio proširenje aktivnosti rada Pučkog otvorenog učilišta. Zajedno smo uspjeli i sretni smo što otvaramo ovu izložbu.“, rekla je Sanja Feltrin, ravnateljica POU Kutina te je zahvalila slikarima, sudionicima kolonije.
„U Kutini dugi niz godina nije bilo likovnih kolonija, to je jedan od razloga zašto smo organizirali koloniju i bilo je to lijepo druženje u kojem su nastale vrijedne slike, koje sada predstavljamo. Nadam se da ćemo i iduće godine održati likovnu koloniju u Pučkom otvorenom učilištu Kutina.“, rekao je Želimir Šiško te je zahvalio sudionicima kolonije i ravnateljici Pučkog učilišta.
Izložbu je otvorio izaslanik gradonačelnika Kutine Drago Šparavac, gradski vijećnik. U programu otvorenja nastsupila je Barbara Lukić, učenica OGŠ B. Papandopula.
U 1. Likovnoj koloniji POU Kutina sudjelovali su slikari: Jadranka Del Ponte, Dalibor Gotal, Robert Hinkelman, Mira Ivanković, Borislav Tutić, Edina Šali, Želimir Šiško, Darinka Uzel, Lidija Veliki Vukas, Vlatka Vidiček-Dam i Nevenka Vlašić.