NK “Ekonomik” osvojio turnir na domaćem terenu, u veteranskoj konkurenciji najbolji gosti iz Vezišća

U organizaciji NK Ekonomik iz Donje Vlahiničke od 11.-13. kolovoza održan je Memorijalni noćni turnir “Petreković-Ratkajec-Franković” u spomen na sportske legende ovog kluba. U seniorskoj konkurenciji za titulu najboljeg kluba natjecalo se njih 8, a pobjedu je odnijela ekipa NK „Ekonomik“, drugi su bili NŠK „Sokol“ Velika Ludina, a treći NK „Dinamo“ Osekovo.

U veteranskoj konkurenciji, od četiri kluba najuspješniji je bio NK „Milka Trnina“ Vezišće, drugi je bio VNK „Branitelj“, a treći NK „Voloder“.

Najboljim igračem turnira proglašen je Leonardo Fumić iz NK „Ekonomik“, najboljim golmanom Ivan Benedetti iz iste ekipe, a  najboljim strijelcem turnira Karlo Ovčariček iz NK „Dinamo“ Osekovo.

Uz predstavnike kluba domaćina pehare najboljima uručio je zamjenik gradonačelnika koji je ujedno i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Popovače Lovro Miklaužić, a podršku u organizaciji turnira svojom nazočnošću iskazao je i popovački gradonačelnik Josip Mišković.

Svi nogometaši pokazali su veliku želju, borbenost i snagu, a tome su svakako doprinijeli i odlični uvjeti za koje su se pobrinuli domaćini. Osim toga, atmosfera je bila iznad svih očekivanja, uz zajedničku proslavu i druženje navijača i igrača te živu glazbu, ovaj je memorijal završen vatrometom.