Sufinanciranje udžbenika i školskog pribora za osnovnoškolce

Grad Kutina i ove godine nastavlja sufinanciranje nabavke udžbenika i školskog pribora dodjelom potvrde u iznosu od 50,00 eura za učenike od prvog do četvrtog razreda, odnosno 65,00 eura za učenike od petog do osmog razreda osnovne škole.

Potvrdu kojom se dokazuje da je dijete upisano u jednu od osnovnih škola s područja Grada Kutine na osnovu koje možete ostvariti pravo na sufinanciranje udžbenika i školskog pribora možete preuzeti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Kutine, Trg kralja Tomislava 12., svakim radnim danom do 14. srpnja 2023. godine od 8.00 do 14.00 sati izuzev 11. i 13. srpnja kada je potvrde moguće preuzeti do 17.00 sati.

Navedenu potvrdu mogu preuzeti samo roditelji ili staratelji učenika uz predočenje osobne iskaznice ili druge isprave sa slikom.

Za sve eventualne nejasnoće možete se javiti Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Kutine na 692 040 ili  692 043 ili  na mail: drustvene@kutina.hr.