Prijavite se na “Avanturu života”

Knjižnica i čitaonica Popovača u suradnji s Udrugom Moslavina po prvi puta organizira program „Avantura života- šatorijada na Moslavačkoj gori“.

„Ako imate između 14 i 18 godina i volite prirodu, prijavite se pomoću suglasnosti koju ćete naći na facebook profilu Udruge Moslavina, Knjižnice i čitaonice Popovača i u samom prostoru knjižnice.  Nažalost možemo povesti samo vas 15 pa će odlučivat najbrži prst tj. tko prvi dostavi suglasnost s potvrdom od roditelja za avantura života. Uključeno: spavanje pod zvijezdama tj. u šatoru, praktični tečaj poznavanja biljaka, lov na kristale, upoznavanje dvoraca Moslavačke gore, osnove preživljavanja u prirodi, zaštita Moslavačke gore… Prijevoz, hrana i piće su osigurani.“ – poručuju organizatori.

Okupljanje je predviđeno 29.srpnja u 16 h ispred trgovine Studenac u Popovači, a povratak je planiran 30. srpnja oko 14h. Ponijeti je potrebno vreću za spavanje, jastuk, šator (ukoliko ga imate), stvari za osobnu higijenu, ručnik, zdravstvenu iskaznicu i mali ruksak.