Održan 23. Vatrogasni kup djece i mladeži “Antun Brlaković”

U okviru programa obilježavanja Dana Grada Popovače, 25. lipnja, održan je 23. po redu Vatrogasni kup djece i mladeži „Antun Brlaković” koji je na prostoru Sportskog parka „Moslavac“ organizirala Vatrogasna zajednica Grada Popovače.

Susretu su se ove godine odazvale 74 ekipe, od čega 47 ekipa djece i 27 ekipa mladeži. Djeca od 6 do 12 godina natjecala su se u disciplini „vježba s brentačama“, a mladež od 12 do 16 godina u dvije discipline, „vježba s preprekama“ i „štafetna utrka na 400m s preprekama“.

U kategoriji ženske djece najuspješnija je bila ekipa DVD-a Repušnica 2, 2. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Volodera, a 3. DVD-a Gornja Jelenska. U kategoriji muške djece 1. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Velika Ludina 1, 2. mjesto pripalo je DVD-u Donja Vlahinička, a 3. DVD-u Popovača 1.

U kategoriji  ženske mladeži 1. mjesto osvojio je DVD Ostrna, 2. DVD Voloder, a 3. DVD Popovača, dok je kod muške mladeži 1. mjesto osvojio DVD Donja Voća, 2. DVD Desno Trebarjevo, a 3. DVD Donja Gračenica.

Dobrodošlicu su natjecateljima i njihovim voditeljima izrazili predsjednik Gradske Vatrogasne zajednice Zvonimir Kondres, predsjednik županijske Vatrogasne zajednice Mijo Brlečić te zamjenik gradonačelnika Lovro Miklaužić, dok su uz njih, natjecanju nazočili i zapovjednik županiJske Vatrogasne zajednice Marijo Paluh, zamjenik zapovjednika gradske Vatrogasne zajednice Tomislav Jalžečić.

Fotografije: DVD Mustafina Klada, DVD Popovača