U sklopu Voloderske jeseni i ove će se godine održati “Dječji talent show” i “Prvi glas škrleta”

Ovogodišnja, 56. Voloderska jesen, koja će se tradicionalno održati drugog vikenda u rujnu, od 8. do 10. rujna, posjetiteljima će omogućiti sudjelovanje u brojnim i raznovrsnim aktivnostima. Uz one tradicijske, a koje su najčešće vezane uz kulturu, priprema se i nekoliko zabavnih.

Između ostalog, održat će se tako „Dječji talent show“ te „Prvi glas škrleta“.

Svi koji nisu stariji od 18 godina, a vole pjevati, svirati, crtati ili žonglirati, odnosno, ako su po nečemu drugačiji od ostalih, pozvani su na talent show.

U prijavi koja se šalje mailom na voloderskejeseni@gmail.com potrebno je poslati video u trajanju do 3 minute u kojem se predstavlja talent, a koji će 8. rujna u 19 sati ocjenjivati poznati influencer Ivan Magla!

Za punoljetne, priprema se Prvi glas škrleta.

„Ako si glavni/a kada su fešte u pitanju, voliš pjevati pod tušem, drugi ti govore da imaš sluha, a pritom voliš popiti i pokoju čašicu škrleta onda si idealan/na kandidat/kinja za naš Prvi glas škrleta!“ – napominju uz poziv organizatori.

Za prijave, koje su također otvorene do 1. rujna, a šalju se mailom na voloderskejeseni@gmail.com, potrebno je poslati i video u kojem se pjeva pjesma po izboru.

Pet najboljih imat će priliku nastupiti uživo na 56. Voloderskoj jeseni u nedjelju, 10. 9. u 18:30, a njihove nastupe ocjenjivat će i publika preko online linka.

Najbolje izvođače očekuju zanimljive nagrade!