Rezultati nogometnih utakmica

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Kutinska Moslavina je gostovala u Stupniku i s istoimenom momčadi odigrala neriješeno, 2:2. Moslavina je s 39 bodova trenutno na 4. mjestu 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb. U srijedu, 12. travnja, Moslavina igra kup utakmicu protiv Segeste u Sisku.
U Prvoj županijskoj ligi Moslavac je u Popovači s visokih 7:0 pobijedio Jelengrad iz Gornje Jelenske. Voloder je sa 4:1 bio bolji od Banovca iz Gline. U Majuru je Radnik s 5:0 pobijedio Sokola iz Velike Ludine. Na tablici vode Moslavac i Radnik sa 43 boda.
U Drugoj županijskoj ligi Matija Gubec je u Kutini bio bolji od Strijelca iz Banove Jaruge sa 4:1. U Repušnici je Mladost porazila Naftaplin iz Strušca sa 1:0. U Ilovi je Garić od Ekonomika iz Donje Vlahiničke izgubio s 0:8. Derbi kola igrao se u Međuriću između Metalca i Šartovca. Utakmica je prekinuta u 89. minuti kod rezultata 4:2 za Metalac zbog ulaska navijača i isključenog igrača na teren. Na tablici vodi Metalac sa 46 bodova.