HPD Jelengrad ima novu predsjednicu

Na održanoj izbornoj skupštini Hrvatskog planinarskog društva Jelengrad za novu predsjednicu izabrana je Ivka Nikolić Jež.

Osim izbornog djela na skupštini je podneseno Izvješće o radu i financijsko izvješće za proteklu godinu, kao i ono za tekuću.

„I protekle godine smo aktivno uređivali, ali i održavali našu planinarsku kuću. Uz pomoć Grada Popovače uredili smo glavnu salu i hodnik u čemu su sudjelovali svi članovi. Na izlete se išlo sporadično, oko njih 30 održano je po Moslavačkoj gori, ali ima i onih koji su išli po Hrvatskoj i šire, poput odlaska na Krk, Julijske Alpe, Velebit, Učku, Bjelolasicu, Zir, Samarske stijene….

U ovoj godini smo već puno od zadanih planova oko uređenja kuće već napravili – ofarbali smo zidove, nabavili sav potreban alat za ubuduće, preostalo je još postaviti malo lamperije i srediti unutrašnja vrata za što ćemo i iskoristiti sredstva koja su nam dodijeljena za ovu godinu od strane Grada Popovače.

Što se izleta tiče, plan za iste postoji, no još ćemo vidjeti hoćemo li ga u potpunosti ispuniti, obzirom na stanje u svijetu“ – poručio je dosadašnji predsjednik društva Tihomir Mitrović.

Skupštinu u ime Grada Popovače pozdravio predsjednik Gradskog vijeća Saša Jagarčec.