Najava sportskog vikenda

Ovog vikenda igraju se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine, članovi Paket24 Premijer rukometne lige, u subotu, 20. studenoga, dočekuju momčad Zamet iz Rijeke. Utakmica u velikoj dvorani Sportskog centra u Kutini počinje u 18 i 30 sati, a mogu je gledati posjetitelji s Covid potvrdama.
I nogometaši kutinske Moslavine, članovi 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb, igraju utakmicu na domaćem terenu. U subotu od 14 sati dočekuju momčad Croatije iz Hrastja. Juniori i kadeti Moslavine gostuju u Zagrebu kod momčadi Maksimira.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se sastaju u Husainu Vatrogasac i Sunjski iz Sunje, u Popovači Moslavac i Metalac iz Siska, a u Topolovcu TŠK i Sokol iz Velike Ludine. U nedjelju se sastaju u Gornjoj Jelenskoj Jelengrad i Voloder.
U Drugoj županijskoj ligi igra se zadnje jesensko kolo. U subotu se u Donjoj Vlahiničkoj sastaju Ekonomik i Sloga iz Potoka, u Donjoj Gračenici Moslavina i Garić iz Ilove te u Kutini Lokomotiva i Dinamo iz Osekova. U nedjelju igraju u Repušnici Mladost i Mladost Gornja Gračenica, u Banovoj Jarugi Strijelac i Dinamo iz Jamarica, u Međuriću Metalac i Šartovac te u Strušcu Naftaplin i Matija Gubec iz Kutine. Sve utakmice počinju u 14 sati.