Najava sportskog vikenda

Ovog vikenda igraju se redovna prvenstvena kola u natjecanjima nogometaša dok će rukometaši svoje natjecanje nastaviti idućeg vikenda. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Nogometaši kutinske Moslavine, u sklopu 4. hrvatske nogometne lige Središta Zagreb, u subotu, 6. studenoga, na gradskom stadionu u Kutini dočekuju momčad Mraclina. Juniori i kadeti Moslavine gostuju u nedjelju, 7. studenoga, u Sesvetskom Kraljevcu kod istoimene momčadi.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se sastaju u Husainu Vatrogasac i Sokol iz Velike Ludine te u Popovači Moslavac i Sloga iz Jazavice. U nedjelju igraju Peščenica i Voloder dok je Jelengrad iz Gornje Jelenske ovo kolo slobodan.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se sastaju u Kutini Lokomotiva i Mladost iz Gornje Gračenice, u Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik i Garić iz Ilove te u Donjoj Gračenici Moslavina i Šartovac. U nedjelju igraju u Repušnici Mladost i Dinamo Jamarice, u Banovoj Jarugi Strijelac i Matija Gubec iz Kutine, u Međuriću Metalac i Naftaplin iz Strušca te u Potoku Sloga i Dinamo iz Osekova. Sve nogometne utakmice počinju u 14 sati.