Izložba rukotvorina Udruge umirovljenika Petrokemije

Izložba ručnih radova i rukotvorina u organizaciji Udruge umirovljenika Petrokemije tradicionalan je događaj koji Udruga organizira u sklopu obilježavanja Dana Grada Kutine.
 

U Metanskoj ulici br.9, prostoru Udruge umirovljenika Petrokemije novijeg datuma, priredbu je otvorio zbor Udruge umirovljenika Petrokemije.

Zbor radi aktivno uz voditeljicu Renatu Brozović, a na danas održanoj priredbi predstavio se bogatim repertoarom. Priredbu su pjesmama uveličale i članice udruge koje pišu i stvaraju, Nevenka Pelcman i Marija Ljubić.
  

Voditelj Udruge Branko Straga pozdravio je članove udruge i goste priredbe među kojima i gradonačelnika Zlatka Babića, te mu zahvalio na podršci u radu Udruge.
 

Izložbu je otvorio gradonačelnik Zlatko Babić koji je tom prilikom pohvalio aktivnosti Udruge umirovljenika Petrokemije koja usprkos koroni ima motivaciju za rad.

Umirovljenici pišu, izrađuju nakit i rukotvorine, bave se ručnim radom, slikaju te se redovito sastaju i na plesnim večerima.

Presjek svojih aktivnosti prezentirali su i na današnjoj priredbi koju su posvetili Danu Grada. Tom prilikom gradonačelnik je uručio zahvalnice svim sudionicima izložbe.