Zlatko Babić i dalje na čelu LAG-a Moslavina

U Kutini je održana Redovna Izborna Skupština LAG-a “Moslavina”. Prisustvovalo joj je 50 od ukupno 72 redovna člana LAG-a, a podjednakom zastupljenosti sve tri interesne skupine, javne, civilne i gospodarske.

Prema izboru članova predsjedništvo se nije mijenjalo,  predsjednik LAG-a „Moslavina“ i dalje je gradonačelnik Kutine Zlatko Babić, a dopredsjednici Marko Magdić, načelnik Općine Križ te Josip Bilandžija, gradonačelnik Garešnice.

„Drago mi je da su svi prisutni potvrdili svoje povjerenje u mene te se nadam kako ćemo i dalje surađivati kao i do sad za dobrobit naše Moslavine. U idućem razdoblju čekaju nas mnogi projekti, no zaista mogu reći kako naš LAG Moslavina dobro posluje što ga redovito svrstava među najuspješnije LAG-ove u Hrvatskoj.“ – istaknuo je po završetku Skupštine predsjednik LAG-a Zlatko Babić.

U LAG su primljena i tri nova člana, što je i u narednom periodu jedan od ciljeva. Uz povećanje članstva glavni je cilj poticanje članova na osmišljavanje aktivnosti koje doprinose razvoju  područja, kako na gospodarskom planu, razvoju infrastrukture, očuvanju prirodne, tradicijske, kulturne i povijesne baštine tako i na unaprjeđenju društvenog i kulturnog života stanovnika Moslavine.