Sportski rezultati

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine u neizvjesnoj su utakmici pred domaćom publikom pobijedili momčad Sesveta sa 27:26. Moslavina je trenutno sa 6 bodova na drugom mjestu tablice Paket24 Premijer rukometne lige, grupa B. Iduće subote, 9. listopada, Moslavine gostuje u Našicama kod vodeće momčadi grupe, Nexe.
Nogometaši kutinske Moslavine, članovi 4. hrvastske nogometne lige Središta Zagreb, gostovali su u Topuskom i porazili istoimenu momčad sa 2:4. Juniori i kadeti Moslavine igrali su u Kutini protiv momčadi Ravnica iz Zagreba. Juniori su odigrali neriješeno, 1:1, a kadeti su pobijedili 1:0.
U Prvoj županijskoj ligi Voloder je izgubio od BSK iz Budaševa sa 0:3, Sokol je u Velikoj Ludini poražen od Metalca iz Siska sa 2:3, Moslavac iz Popovače je gostovao u Pešćenici i pobijedio sa 0:4. U Gornjoj Jelenskoj Jelengrad i Radnik iz Majura su odigrali neriješeno, 3:3. Utakmica u Lipovljanima između Slavonca i Vatrogasca je odgođena. Na tablici vodi BSK iz Budaševa sa 19 bodova.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u Kutini je Matija Gubec pobijedio Slogu iz Potoka s 2:1, u Banovoj Jarugi je Strijelac s 0:8 izgubio od Mladosti iz Repušnice, u Međuriću je Metalac s 5:4 bio bolji od Ekonomika iz Donje Vlahiničke, u Strušcu su Naftaplin i Lokomotiva iz Kutine odigrali neriješeno, 1:1. Šartovac je s 3:2 bio bolji od Mladosti iz Gornje Gračenice, Dinamo je u Jamaricama s 1:0 pobijedio Garića iz Ilove. Dinamo u Osekovu je izgubio od Moslavine iz Donje Gračenice s 1:2. Na tablici vodi Mladost iz Gornje Gračenice s 15 bodova.