Najava sportskog vikenda

Ovog vikenda igraju se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine, članovi Paket24 Premijer rukometne lige, u nedjelju, 31. listopada, na domaćem parketu dočekuju momčad Dubrovnika. Utakmica počinje u 18 i 30 sati. Gledatelji mogu ući u dvoranu uz Covid potvrde.
Nogometaši kutinske Moslavine, članovi 4. hrvatske nogometne lige Središta Zagreb, u nedjelju gostuju u Velikoj Gorici kod momčadi Gradići. Utakmica počinje u 14 sati. Juniori i kadeti Moslavine u nedjelju na stadionu u Kutini dočekuju momčad Bistre. Utakmice počinju u 10 i 12 sati.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu, 30. listopada, sastaju se Voloder i TŠK iz Topolovca, u Odri Dinamo i Moslavac iz Popovače te u Velikoj Ludini Sokol i Radnik iz Majura. U nedjelju u Gornjoj Jelenskoj igraju Jelengrad i Pešćenica, a u Novskoj Sloga iz Jazavice i Vatrogasac iz Husaina.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu u Kutini igraju Matija Gubec i Moslavina iz Donje Gračenice, a u nedjelju u Strušcu Naftaplin i Strijelac iz Banove Jaruge, u Šartovcu Šartovac i Mladost iz Repušnice, u Jamaricama Dinamo i Ekonomik iz Donje Vlahiničke, u Ilovi Garić i Lokomotiva iz Kutine, u Gornjoj Gračenici Mladost i Sloga iz Potoka te u Osekovu Dinamo i Metalac iz Međurića. Subotnje utakmice igraju se od 15 sati, a nedjeljne, zbog pomicanja sata, počinju u 14 sati.