Najava sportskog vikenda

I ovog vikenda igraju se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine, članovi Paket24 Premijer rukometne lige, u subotu, 23. listopada, u velikoj dvorani Sportskog centra dočekuju momčad Varaždina 1930. Utakmica počinje u 18 i 30 sati.
Na domaćem terenu u subotu igraju i nogometaši kutinske Moslavine. Oni, u sklopu 4. hrvatske nogometne lige Središta Zagreb, dočekuju momčad Libertasa iz Novske. Utakmica počinje u 15 i 30 sati. Juniori i kadeti Moslavine u subotu gostuju u Buzinu kod momčadi Mladosti.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se sastaju u Husainu Vatrogasac i Dinamo iz Odre, u Popovači Moslavac i Voloder te u Topolovcu TŠK i Jelengrad iz Gornje Jelenske. U nedjelju u Budaševu igraju BSK-a i Sokol iz Velike Ludine.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se u Kutini sastaju Lokomotiva i Dinamo iz Jamarica, u Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik i Šartovac te u Donjoj Gračenici Moslavina i Naftaplin iz Strušca. U nedjelju u Potoku igraju Sloga i Garić iz Ilove, u Repušnici Mladost i Matija Gubec iz Kutine te u Gornjoj Gračenici Mladost i Dinamo iz Osekova. Sve utakmice počinju u 15 sati.