Sportski rezultati


Proteklog vikenda igrana su redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine na domaćem su parketu sa 28:23 pobijedili momčad Bjelovara i sada su sa 4 boda na dugom mjestu tablice Paket24 Premijer lige, grupa B. Iduće subote, 25. rujna, Moslavine gostuje u Rijeci kod momčadi Zameta.
Nogometaši kutinske Moslavine, članovi 4. hrvatske nogometne lige Središta Zagreb, pretrpjeli su težak poraz na domaćem terenu od momčadi Lekenika, 0:3. Juniori i kadeti Moslavine igrali su, također u Kutini, protiv Trešnjevke iz Zagreba. Juniori su izgubili sa 0:5, a kadeti su pobijedili 0:3. Seniori Moslavine već u srijedu, 22. rujna, gostuju u Stupniku kod istoimene momčadi.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Vatrogasac iz Husaina je gostovao u Topolovcu i izgubio od TŠK-a sa 2:1. Voloder je igrao na igralištu u Osekovu i izgubio od Sunjskog iz Sunje sa 3:6. U Gornjoj Jelenskoj Jelengrad je sa 2:3 izgubio od Frankopana iz Galdova dok je Sloga iz Jazavice bila bolja od Sokola iz Velike Ludine, 2:1. Na tablici sa 13 bodova vodi BSK iz Budaševa.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi kutinska je Lokomotiva u Banovoj Jarugi pobijedila domaći Strijelac sa 1:9. Matija Gubec je u Kutini bio bolji od Garića iz Ilove sa 5:1. U Donjoj Gračenici je Moslavina sa 1:5 izgubila od Ekonomika iz Donje Vlahiničke. U Strušcu je Naftaplin poražen od Mladosti iz Gornje Gračenice sa 0:4. U Osekovu je Dinamo sa 0:2 izgubio od Mladosti iz Repušnice. Šartovac je porazio Dinamo iz Jamarica sa 4:1. Na tablici vodi Mladost iz Gornje Gračenice sa 12 bodova.