Najava sportskog vikenda

Ovog vikenda igrat će se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine u subotu, 25. rujna, gostuju u Rijeci kod momčadi Zameta. Moslavina je pojačana s nekoliko igrača i s novim trenerom ovu sezonu započela s dvije pobjede u Paket24 Premijer rukometnoj ligi.
Nogometaši Moslavine u subotu na gradskom stadionu u Kutini dočekuju momčad Save iz Rugvice, a juniori Moslavine u nedjelju gostuju u Sisku kod Segeste. U proteklu srijedu Moslavina je, u sklopu 4. hrvatske nogometne lige Središta Zagreb, gostovala u Stupniku kod istoimene momčadi i odigrala neriješeno, 2:2.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se u Galdovu sastaju Frankopan i Voloder, u Husainu Vatrogasac i Pešćenica te u Popovači Moslavac i TŠK iz Topolovca. U nedjelju u Budaševu igraju BSK i Jelengrad iz Gornje Jelenske. Sokol iz Velike Ludine je slobodan.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se sastaju: u Kutini Lokomotiva i Metalac iz Međurića te u Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik i Strijelac iz Banove Jaruge. U nedjelju u Ilovi igraju Garić i Šartovac, u Gornjoj Gračenici Mladost i Matija Gubec iz Kutine, u Potoku Sloga i Naftaplin iz Strušca, u Repušnici Mladost i Moslavina iz Donje Gračenice te u Jamaricama Dinamo i Dinamo iz Osekova. Sve utakmice počinju u 16 i 30 sati.