Pokazni tečaj ronjenja u Kutini

Na Bazenu Kutina 16. 7. 2021.g. u terminima od 10-12h i 14-16h održat će se pokazni tečaj ronjenja. Tečaj je namijenjen osobama starijim od 12 godina.

Cilj tečaja je postići pozitivan odnos prema sportu i potaknuti na istinsko uživanje u ronjenju i približiti ronjenje ljudima te potaknuti čim veći broj ljudi na bavljenje sportom i vodenim aktivnostima, a sve kroz probna ronjenja.

Edukacijom djece i mladih o sigurnosti na vodi i pod vodom, upoznavanjem ronilačke opreme podiže se svijest građana osobito djece i mladih o važnosti bavljenja sportom kao preduvjetu za zdraviji, a time i kvalitetniji život.

Teoretska nastava predstavlja početni dio osnovnog nastavnog programa ronilaca početne ronilačke kategorije ronilac na dah i ronilac s jednom zvijezdom – R1. Nastavne teme su organizirane za izvedbu zajedno s praktičkom nastavom u tri nastavne cjeline 5/15/25 minuta.

Praktična nastava je osmišljena kao obavezna nadopuna teorijskoj nastavi prema planiranim dijelovima plana izvedbe. Izvedba praktičke nastave planirana je u dvije cjeline 20/25 min.

Svi polaznici dužni su ispuniti Dnevnu evidenciju, Izjave, te se pridržavati se mjera i preporuka HZJZ vezano uz Covid 19 infekciju.

Prije dolaska izmjeriti temperaturu kao i provoditi mjere razmaka od min. 2 metra, kao i davanje pristanka na dezinfekciju opreme i ostale propisane mjere.

Maloljetnci obavezno dolaze u pratnji roditelja zbog potpisa izjava o GDPR-u i  Izjave o odgovornosti.

“Svima koji se odazovu želimo ugodno vrijeme provedeno pod vodom pod budnim okom našeg C.M.A.S. I-3 instruktora Mladena Horvatića i asistenata”, poručili su iz Sportskog centra Kutina.

Broj polaznika ograničen je na 15 osoba po terminu.

Predbilježbe na mob. 098/980-1708 Davor Šoštarić.

Izvor: Sportski centar Kutina