Anamariji Čvrk – srebro na DP u kickboxingu u Kutini

U Sportskom centru Kutina održano je državno prvenstvo u kickboxingu, disciplina low kicku za juniore i seniore. U cjelodnevnom natjecanju nastupilo je 86 natjecatelja iz 27 klubova.

U konkurenciji seniora vodile su se kvalitetne i opake borbe. Pokazano je puno odličnih borbi i sve bolji rad u seniorskim postavama. Naročito su prednjačila natjecatelji iz Splita(Pit Bull, Ameno, Mornar) , Osijeka (Sveti Duh) , Zadra, Šibenika(Dalmatino) , Zagreba, Đakovo…

Za Kutinu  u seniorskoj konkurenciji nastupila je Anamarija Čvrk koja je pokazala vrlo dobre borbe. U polufinalu skupine – 56kg, je svladala u odličnoj borbi vrlo dobru  Snježanu Prgomet(Dalmatino-Šibenik)3:0, dok je finale izgubila od odlične  Lucije Regvart(Zagreb) s 0:3. Anamarija je vrlo dobro radila i finalnu borbu, pokazala je u vrlo izjednačenoj  borbi dobar seniorski resurs, koji se do jesenskih međunarodnih turnira može još bitno i kvalitetno unaprijediti. S ovim uspjehom Anamarija konkurira za reprezentativno mjesto u seniorskoj konkurencij za svjetsko prvenstvo u Italiji, koje se održava u desetom mjesecu u Jesolu.