Najava koncerta duhovne glazbe: Ljiljani – “pjesma za nebesa”

Mladi župe sv.Antuna Padovanskog organiziraju treći po redu koncert duhovne glazbe „Ljiljani – pjesma za nebesa“. Koncert okuplja velik broj ljudi za jedno malo mjesto poput Volodera te nadahnjuje ljude i daje im udio duhovnoga mira koji je svima potreban.

Koncert je posvećen zaštitniku župe – sv. Antunu Padovanskome, stoga se koncert uvijek i održava u to vrijeme.

Prve godine na koncertu su nastupili crkveni zborovi mladih te pjevačica Ivana Marić, a prošle godine Alan Hržica, Vanessa Mioč, Marina Matošević te Rafael Dropulić Rafo kao voditelj. „Ove godine pripremljen je zaista bogat program. Želimo stvoriti zajedništvo među našim mladima, privući ostale mlade da dođu i budu sudionici ovog koncerta. Koncert će ove godine imati i još jednu dimenziju, a to je ona humanitarnog karaktera.“ – ističu organizatori.

Koncert će se održati 13. lipnja (nedjelja) u 21:00 na Trgu sv. Antuna Padovanskog u Voloderu. Nastupit će sestre Palić, Dominik Lučić i Marko Kutlić. Voditeljice programa bit će katoličke influencerice Chance to walk.

„Svi mladi iz župe ovo rade u potpunosti volonterski. Ulažu svoje vrijeme i ljubav prema onome što rade, a sve na dobrobit drugih. Žele doprinijeti našem društvu i dobrobiti svim ljudima. Mislimo da je ovaj koncert potreban kako bi ohrabrio ljude, a posebice mlade jer živimo u zaista izazovnim i teškim vremenima.“ – poručuju organizatori.