Zahvala gradonačelnika Zlatka Babića građanima Kutine

Gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić uputio je zahvalu svim Kutinčankama i Kutinčanima koji nesebično pomažu ovih dana svojim sunarodnjacima i sugrađanima.

“Ovih dana cijela Hrvatska je kao jedno, svi smo okrenuti k Strašniku, Petrinji, Sisku, Glini i svim okolnim mjestima.Koliko je veliko kutinsko srce pokazali ste svi vi ovih dana, volontirajući i pomažući gdje je najpotrebnije. Iskreno se zahvaljujem Javnoj vatrogasnoj postrojbi Kutina čiji su vatrogasci od samih početaka bili na ključnim mjestima. Uz njih, članovima Stožera civilne zaštite Grada Kutine na čelu s Damirom Markušem i Goranom Markovcem, svim udrugama i pojedincima koji su se nesebično uključili i pomažu svojim sunarodnjacima.U Kutini se samo na jednom mjestu u 2 dana skupilo potrepština za 42 kombija, 16 kedija i preko 20 osobnih automobila.Osim toga, veliko hvala članovima DVD-a i privatnim tvrtkama koje su pomogle pri uklanjaju štete na području našeg grada.Zaista, hvala vam svima od srca, u moje ime i ime Grada Kutine. Pojedinci, volonteri, udruge, ustanove i sva mjesta pokazala su kako je to kad Kutina diše kao jedno.
Kutina će i dalje pratiti sve informacije u spomenutim mjestima i pomagati, kako financijski tako i u nabavljanju potrepština za pogođene potresom”, rekao je Gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić.