Ivan Crnac, novi predsjednik GO HDZ Kutina

Izgradnju doma za starije i nemoćne u Kutini iduće godine najavio je na konferenciji za noivnare Ivan Crnac, novi predsjednik GO HDZ Kutina. Novinarima i javnosti predstavljeno je i troje podpredsjednika GO HDZ Kutina: Tena Jevak Benčić, predsjednica mladeži i članica nacionalnog odbora mladeži, Robert Kolenc, dosadašnji tajnik G.O. i Krešimir Lenić, dosadašnji rizničar G.O.

“Glavni zadatak G.O. HDZ Kutina u predstojećme razdoblju je kvalitetno se organizirati za predsotjeće lokalne izbore. Želimo i očekujemo i dalje gradonačelnika iz reodva HDZ.”, istaknuo je Ivan Crnac.
GO HDZ Kutina nastojat će unaprijediti kvalitetu života u Kutini te kvalitetnim projektima stvarati Kutinu kakvu zaslužujemo. Za dobrobit građana Grada Kutine HDZ je pripremio niz projekata koje je predstavio Ivan Crnac.
“Budući da je osigurana dokumentacija za izgradnju doma za sstarije, očekujemo da će u idućoj godini započeti izgradnja doma za starije u sklopu Doma zdravlja Kutina.”, rekao je Ivan Crnac te je dodao kako su pripremljeni projekti: izgradnje novog dječjeg vrtića za smješta 80.-ero djece, nastavak izgrandje višenamjenske zgrade na Trgu dr. F. Tuđmana, nastavak projekta Aglomeracije, rekonstrukcija i održavanje cesta, božićniuce umirovljenicima, pomoć gospodarstvu.
Predsjednik GO HDZ Kutina na kraju je proučio: “Želimo unaprijediti život mladima, školarcima, mladim obiteljima, poduzetnicima i obrtnicima te osobama starije životne dobi.
Gospodarskom obnovom stvaramo Kutinu, unapređujemo ju te sse osiguravamo napredak našeg društva. Kroz civilno društvo, sport i kulturu obogaćujemo društveni život te se nadamo tome i dalje, usprkos svim nedaćama, bilo koroni, bilo drugim životnim poteškoćama.”