HVIDRA Metković donirala više od 300 kg mandarina Dječjem vrtiću Kutina

U Dječji vrtić Kutina danas je pristigla hvale vrijedna donacija. Naime, HVIDRA Metković donirala je Dječjem vrtiću Kutina više od 300 kg mandarina.
Tom prigodom, predstavnici Grada Kutine i branitelja iz Metkovića dopremili su mandarine pred Vrtić. Pročelnik UO za društvene djelatnosti, socijalnu-skrb i civilno-društvo g. Željko Tomičić zahvalio se braniteljima u ime gradonačelnika Grada Kutine g. Zlatka Babića, Grada Kutine i vrtićanaca. 


“Kada je bilo teško na jugu, Moslavčani su kroz gardijske brigade i specijalnu policiju išli dolje. Kada je bilo teško, ratni vojni invalidi kada nisu imali neka primanja, vrtić i Grad Kutina su im izišli u susret i naša djeca su pod povoljnijim uvjetima koristila Dječji vrtić Kutina. Isto tako, mi smo danas u situaciji da na neki način vratimo usluge i dobro. Uvijek je dobro činiti dobro jer dobro se uvijek vrača kao što nama branitelji i vojni invalidi s područja Metkovića doniraju sada, da mi doniramo Dječjem vrtiću Grada Kutine, odnosno djeci s područja grada Kutine. Branitelji vojni invalidi s područja Metkovića doniraju Dječjem vrtiću Grada Kutine mandarine” rekao je Damir Badanjak, predsjednik Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata. (www.kutina.hr)